Salát z červené řepy se zázvorem
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 375 kJ / 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,45 g |
Tuky | 1,78 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 61,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Syrovou červenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zázvor oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme med, citronovou šťávu a špetku soli.
Krok 2: Vše promícháme a necháme uležet v uzavřené sklenici v ledničce alespoň do druhého dne. V uzavřené nádobě vydrží v ledničce několik dní.
Zveřejněno 23. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z červené řepy se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrwn
Moje poznámka
Salát z červené řepy se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrwn
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
med,
šťáva citronová,
zázvor čerstvý,
sůl
Komentáře (2)