Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš v pomalém hrnci

Hovězí kližka chutná díky dlouhému vaření při nižší teplotě skvěle, je šťavnatá a dobře vynikne její chuť. Podáváme ji s pikantní omáčkou, čerstvou zeleninou a rýží nebo bulgurem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 650 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 630 min

650 min (20 min příprava + 630 min tepelná úprava)

25. 3. 2024 20:35

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 502 kJ / 1 315 kcal
Bílkoviny218,13 g
Tuky22,85 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 815 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy55,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, vývar hovězí, mouka hladká, koření paprika gulášová, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, kmín celý

TopRecepty.cz

Hovězí guláš v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Eqg