Vánoční perníčky s vůní koření
Směs pikantního koření a medu tvoří, kromě jiného, základ perníkového těsta. Při jeho přípravě bychom také měli dbát na jeho odležení, aby se rozvinuly chutě. Vykrajování a zdobení pak můžete nechat klidně na vašich ratolestech.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 23 317 kJ / 5 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,08 g |
Tuky | 163,88 g |
Vláknina | 27,23 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 3,71 g |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 905,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci: Pinterest
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 18 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 55 minutami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 4 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 5 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Která těsta nechat odležet? Jednoduchý krok zaručí lepší práci s těstem
Děti vám chtějí pomáhat zdobit perníčky? Výborně. Máme pro vás tipy na jednoduché zdobení, které zvládne každý
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, med, cukr moučkový, máslo, kakao, vejce, soda jedlá, skořice mletá, badyán, koření hřebíček, mletý anýz, vejce, cukr moučkový, šťáva citronová, solamyl, bílek
Vánoční perníčky s vůní koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp66
0 názorů