Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční perníčky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (172 min příprava + 8 min tepelná úprava, + doba odležení těsta)

5. 11. 2009 01:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota22 056 kJ / 5 272 kcal
Bílkoviny122,74 g
Tuky100,33 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol1 340 mg
Sodík578 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy959,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem získala od kamarádky z potravinářské školy, kde tyto perníčky pečou. Postup nafotím, s blížícími se svátky to bude aktuální a přidám i foto. Koukala jsem na recepty perníčků zde, stejný jsem nenašla, pokud bych se přehlédla - omlouvám se, smažu jej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Slávka

24. 11. 2015 19:52

Tak jsem zadělala těsto a zítra budu péct. Dobře se s ním pracuje, všechny ingredience jsou akorát, těsto je vláčné,myslím, že se bude i dobře vyvalovat a krásně voní, už se těším na hotové perníčky. Děkuji za recept. Dělala jsem z žitné mouky a místo cukru moučkového jsem použila třtinový, aby byly zdravější ;-)

borovicka3

28. 11. 2014 16:59

zaděláno,termomix mi užasně pomáhá.Těsto dobré jsem zvědavá nn hotový výrobek:-p

smielinka

23. 11. 2014 11:56

Můžu se zeptat? Kdy mám potřít citronovou polevou perníčky?
Hned po upečení? Po týdnu ?
Peču je poprvé tak děkuji za odpověď. :-)

zlobit

11. 12. 2012 15:14

Alice:Ano, hodně silné, jinak budou tvrdé.

zlobit

11. 12. 2012 15:13

Tereza:Uchování perníčku je možné na balkoně, ale přikrýt, aby nezmrzly.

Tereza

9. 12. 2012 23:45

Ahojky, mám dotaz. Kde perníčky uchovávat, aby neztrvdly? děkujii za radu :-)

aginca

6. 12. 2012 17:47

No, já to skusím.Vypadá to dobře:-))

lucka

5. 12. 2012 16:48

tak doufám že se mi povedou jinak taky zkusím podle komentářů nemají chybu
:yes::-)

jájinka

2. 12. 2012 16:54

perníky jsem ted dodělala a těsto výborné

Alice

2. 12. 2012 11:02

jak tlusté má být rozválené těsto??

Miška

1. 12. 2012 11:57

Sou dobrý?:-p

Michaela

1. 12. 2012 11:57

Akorat delam testo :) Doufám že se mi to povede ;-)

zlobit

28. 11. 2012 19:25

Není chyba v receptu ? Podle mně by mělo být 25 dkg tuku a ne 5. :-S

Lucie Bílá

26. 11. 2012 16:07

hej ty finneto ty si myslíš že seš víc než já tak to se pleteš:no::no::no::-S:-(( ne promin jinak dobry:-K:-K:-O;-):-p:-)

Darinka

25. 11. 2012 19:47

http://www.toprecepty.cz/recept/8525-vanocni-perni...aby ty perníčky změkli , stačí když je dám ozdobené jenom do krabice? Děkuji

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pernicky recept recept na pernicky perníčky recept pernicky domácí perníčky perníčky vánoce recepty na perníčky vánoční perníky recepty na perníčky vánoční perničky vánoce recept jak se pečou perníčky recepty perníčky jak uchovávat perníčky těsto na vánoční perníčky perníčky z žitné mouky jak uchovat perníčky uchování perníčků vánoční perníčky top recepty perníčky recepty top recepty perníčky

Suroviny: mouka hladká, cukr, med, sádlo, vejce, prášek do perníku, vejce, cukr moučkový, bílek, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vánoční perníčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1Lz