Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

8. 1. 2021 19:10

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie9 075 kJ / 2 169 kcal
Bílkoviny266,02 g
Tuky99,88 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 3,22 g
Sůl7,56 g
Sacharidy44,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pyré je inspirováno panem Paulusem, je určeno k dušené rybě, vařenému masu...Intenzita chuti i vůně tomu odpovídá. Pokud v pyré zaměníme masový vývar za zeleninový, můžeme použít i do Ky skupiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plecko vepřové mleté, vejce, sůl, pepř mletý, koření do mletého masa, sýr tvarůžky kulaté, mrkev, zázvor, cibule, olej řepkový, sůl, pepř, vývar masový,

TopRecepty.cz

Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qy37