Fazolky na česneku (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)

Taevita Kuchařka: Taevita

Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

2 lžíce olivového nebo řepkového oleje
2 stroužky drceného česneku,
400 g mražených zelených fazolek
sůl
lžíce čerstvého tymiánu nebo lžička sušeného
lžíce tmavé sójové omáčky
lžíce medu (velká)
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na hluboké pánvi rozpálíme olej, přihodíme česnek, necháme chvilku opékat, pak fazolky, lžičku tymiánu. Mražené fazolky dáváme rovnou, jen propláchnuté a okapané na cedníku.

    Když začnou fazolky měknout, cca po 7 minutách, osolíme je, promícháme, zastříkneme sójovou omáčkou a přidáme lžíci medu. Ještě chvíli promícháváme a restujeme, dokud se chutě nepropojí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolky na česneku (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Další inspirace

Přidat podobné recepty