Bramborové placky s uzeným lososem a koprovým dipem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,28 g |
Tuky | 22,04 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,57 g |
Sacharidy | 78,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory zbavíme slupky, vložíme do mísy a rozšťoucháme je. Přidáme na kostičky nakrájeného lososa, vajíčko, sůl, pepř, strouhanku, kopr a řádně promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem, tvoříme placičky a rovnáme je na papír. Dáme péct na 200°C do zezlátnutí.
Krok 2: Mezitím připravíme dip. V mističce smícháme zakysanku, jogurt, kopr, prolisovaný česnek a podle chuti sůl a pepř. Dip řádně promícháme a podáváme s placičkami.
Zveřejněno 23. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové placky s uzeným lososem a koprovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owxX
Moje poznámka
Bramborové placky s uzeným lososem a koprovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owxX
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
losos uzený,
vejce,
strouhanka,
pepř,
kopr,
smetana zakysaná,
jogurt bílý,
pepř,
kopr,
česnek
Komentáře (1)