Mangová zmrzlina s jogurtem a medem

MAKE-FOOD Kuchařka: MAKE-FOOD

Moučníky , Nepečené a mražené, Ostatní 0 názorů

Suroviny

1 zralé mango
1 dl vody
300 g bílého choceňského jogurtu
3 lžíce medu
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Mango dáme do mixéru, zalijeme vodou a rozmixujeme do hladka. Přidáme jogurt a tekutý med. Znovu rozmixujeme, aby se suroviny spojily. Dáme alespoň na 3 hodiny vychladit do lednice.

  2. Dále připravujeme podle návodu, který máme uvedený na zmrzlinovači. Já používám ruční zmrzlinovač od Tescomy a jsem velice spokojená. Zmrzlinu jsem podávala s karamelovou dekorací, kterou jsem vytvořila z rozpuštěného cukru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mangová zmrzlina s jogurtem a medem

K receptu nejsou žádné komentáře.