Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 641 kJ / 3 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,23 g |
Tuky | 124,83 g |
Vláknina | 72,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 523,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovesné vločky nasypeme do zapékací mísy a dáme je na 10 minut péct při 200°C. Poté z trouby vyndáme a do horkých vloček vmícháme nejprve suché suroviny (oříšky, slunečnicová a dýňová semínka a brusinky). Úplně naposledy vmícháme med. Řádně promícháme a dáme zpět do trouby. Pečeme dalších 20 minut. Do upečené a lehce vychladnuté granoly vmícháme nasekanou bílou čokoládu. Granolu podáváme s bílým jogurtem, sušenými malinami a jahodami.
Zveřejněno 28. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Granola s bílou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/63o9
Moje poznámka
Granola s bílou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/63o9
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 16 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
Flyer01 před 8 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 8 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 8 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 9 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 10 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 11 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 11 hodinami
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 11 hodinami
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 13 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
med,
ořechy lískové,
semínka slunečnicová,
ořechy pekanové,
semínka dýňová,
brusinky sušené,
čokoláda bílá,
jogurt bílý,
maliny sušené,
jahody
Komentáře (1)