Postup přípravy
Krok 1: Jako první dáme vařit sójové maso podle návodu na balení - cca 15-20 minut. Já vařím se solí a podravkou.
Krok 2: Poté uvaříme v rychlovarné konvici vodu a zalijeme kuskus - 1 díl kuskusu a 2 díly vody, osolíme a necháme cca 5 minut odstát.
Krok 3: Uvařené "maso" slijeme a dáme na rozpálenou pánev, přidáme pepř a provensálské koření, já smažil do zlatova.
Krok 4: K masu na pánvi přihodíme kuskus a pesto (podle chuti). Vše promícháme a můžeme servírovat.
Na talíř dáme směs, kterou posypeme nastrouhaným parmezánem a dáme k tomu špenát.
Na talíř dáme směs, kterou posypeme nastrouhaným parmezánem a dáme k tomu špenát.
Zveřejněno 8. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuskus se sójovým masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vP2V
Moje poznámka
Kuskus se sójovým masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vP2V
Nejnovější recepty
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 8 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 16 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy
Moanka před 3 minutami
Zapečená brokolice s těstovinami
Anna.Milkova před 20 minutami
Vepřové na houbách
MarinetteQueen3 před 50 minutami
Tvarohová bublanina
Evculina84 před 11 hodinami
Bezový cheesecake
Jana2017 před 14 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 17 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 17 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 17 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 19 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 19 hodinami
Suroviny:
kuskus,
maso sojové,
rajče sušené,
sůl,
koření provensálské,
pepř,
parmazán,
špenát,
Komentáře (1)