

Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Suroviny 2-4 porce, podle velikosti zeleniny
- 1 květák
- 1 brokolice
- 1 camembert
- olej
- máslo na vymazání
- 100 g goudy
- sůl
- pepř
- bylinky podle chuti - já použil provensálské koření
Postup přípravy receptu
Uvaříme květák a brokolici (bez "stonku", jen "mozečky").
Po uvaření slijeme a lehce rozšťoucháme.
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm rozšťouchaný květák a brokolici. Dochutíme kořením, solí a pepřem.
Vysypeme do vymazané zapékací misky. Do směsi zasuneme na plátky nakrájený camembert a navrch posypeme goudou.
Pečeme, dokud sýr na povrchu nezačne žloutnout.
Poznámka od kuchařky
Instagram -> @vsechnojidlo