Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda

lukee Kuchař: lukee

Doba přípravy: do 30 minut 4 porce Luštěniny 0 názorů

Suroviny

1 střední cibule
100 g anglické slaniny
1 žlutá paprika
1 plechovka fazolí s nálevem
1 plechovka cizrny s nálevem
Heinz kečup
provensálské koření
česnek
1 čili paprička
(sýr)
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme cibuli a slaninu. Po osmahnutí přidáme papriku, fazole a cizrnu i s nálevem a necháme 5 min. podusit.

  2. Do podušené směsi přidáme česnek, provensálské koření a kečup -> podle chuti.

  3. Na závěr přiostříme čili papričkou podle toho, kdo jak má rád pálivé.
    Můžeme podávat posypané sýrem.

Poznámka

Instagram -> @vsechnojidlo

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 52 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cizrnovo fazolovy gulas cizrnovo fazolový salat fazolová pánev fazolovo cizrnova kase cizrnovofazolový salát recept cizrnovo fazolové karbanátky cirnovofazolovy salát recept cizrnovo-fazolový salát recepty cizrnovo -fazolový guláš cizrnovo fazolovej guláš cizrnovofazolový fazolový salát