Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Jídla z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbená pro svoji jednoduchou přípravu. Chuť výborně ochuceného vepřového zapečeného se zelím potěší. Spolu s přílohovými noky dohotovenými v jedné nádobě je to výborné syté jídlo pro celou rodinu.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 418 kJ / 4 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,80 g |
Tuky | 208,18 g |
Vláknina | 19,39 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 12,83 g |
Sůl | 31,80 g |
Sacharidy | 356,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BwNn
Moje poznámka
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BwNn
Nejnovější recepty
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 28 minutami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 36 minutami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 44 minutami
Řezy s motýlkem
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 8 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 10 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 11 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 12 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 13 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 13 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 13 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 13 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 14 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
zelí hlávkové,
slanina,
cibule,
česnek,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
sádlo,
kmín celý,
sůl,
pepř,
chilli,
gnocchi
Komentáře (46)
Díky Pavel