Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka I.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 minut plus čas na odležení

20 minut plus čas na odležení

16. 6. 2021 06:46

Suroviny

Porce: 3+

Nutriční hodnoty

Energie1 084 kJ / 259 kcal
Bílkoviny10,33 g
Tuky22,95 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lenka Škulinová

16. 6. 2021 07:30

Eja57: :-D

Eja57

16. 6. 2021 07:27

tejaja: no, máš pravdu, ALE pokud nevymackas tak musíš použít hned, jinak se vypoti do pomazánky. Nedávno jsme o tom debatovaly u jiného receptu od Milady na jarní bramborový salát právě s ředkvičkami, kuchticka ho nechala přes noc v lednici a nedopadlo to dobře....
Ale já co nechám vypotit tak vypiju:-D

Lenka Škulinová

16. 6. 2021 07:07

tejaja: Omlouvám se, ale třeba proto, že to bylo takto napsané v jednom receptu od Alberta (duben 2021) :-D. Asi jsem to měla uvést jako zdroj, za to se omlouvám....:-K

tejaja

16. 6. 2021 06:53

Prosím, prečo vymačkávať redkvičky? Ja už začínam byť na to vymačkávanie a potenie zeleniny alergická. Prepáč, ale skutočne, prečo?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ředkvičky, sýr kozí, sýr žervé, ocet vinný, olej olivový, sůl, pepř, cibulka jarní, ředkvičky

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka I.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZAWv