Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 712 kJ / 3 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,54 g |
Tuky | 231,26 g |
Vláknina | 28,58 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 342,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do formy pekárny (v pořadí tekuté, pak brambory a zbytek suchých surovin, droždí nahoru na mouku) a necháme pekárnou těsto bez předehřevu jen uhníst.
Krok 2: Ve vypnuté pekárně těsto bude asi 30 minut kynout, poté ho vyškrábneme na plech s pečícím papírem, stěrkou roztáhneme a ještě asi 15-20 minut necháme vykynout.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do červena (200-220°C / asi 25-30 minut). Podáváme nakrájené na řezy.
Zveřejněno 28. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wX01
Moje poznámka
Bramborka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wX01
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 10 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 11 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 11 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 11 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 12 hodinami
Suroviny:
voda,
olej,
brambory,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
pepř mletý,
droždí čerstvé
Komentáře (3)