Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restovaný patizon

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 11. 2016 20:29

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Patizon většinou obalujeme jako řízek, ale zbyly mi čtyři kousky, tak jsem je jen osolila, nechala vypotit, pokapala česnekovým olejem a orestovala na pánvi. Můžeme ho také péci na plechu s pečícím papírem, pokapaný olejem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Ivace64

6. 11. 2016 22:05

Jana Remkova: Jani, jen jsem to zkusila, jak to bude chutnat a bylo to chuťově lepší než smažené, ale musí se ten patizon něčím potřít,ochutit:-K :yes:díky

Ivace64

6. 11. 2016 21:12

popoluska340: no, zkus, ale nevím, chuť bude jiná:-K

popoluska340

6. 11. 2016 17:25

Ja som nezohnala patozon.spravim s cuketou,aj ked to nebude ono.

JanaDorazinova

6. 11. 2016 15:58

Jo, vlastně, já se tě ptala na postup! Díky, Ivo, pokud seženu patizon, zkusím, moc se mi líbí ta barva patizonu <3

popoluska340

6. 11. 2016 13:21

:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes:

spagetka

6. 11. 2016 07:42

Patizon mám moc ráda, dělám z něj i zelí :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patizon recepty recepty z patizonu patizon patizon recept patizon nejlepší recepty recepty patizon recepty na patizony patizony recepty nejlepší recepty z patizonu patyzon patyzon recepty recept z patizonu recept na patizony recepty z patyzonu co z patizonu patison recept patyzon recept patizony recept recept na patizon recept patizon

Suroviny: patizon, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Restovaný patizon

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2wYz