Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 703 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,98 g |
Tuky | 19,47 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY1q
Moje poznámka
Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY1q
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 1 hodinou
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 4 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vývar,
zelí bílé,
cibule,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.