Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerové karbanátky s tofu

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: cca 9-10 karbenátků

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 352 kJ /
562 kcal
Bílkoviny28,13 g
Tuky22,02 g
Vláknina17,99 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy54,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer oloupeme, nakrájíme na větší kousky a dáme vařit do osolené vody asi na 10 minut. Krok 2: Pak jej vychladíme a nastrouháme na hrubších nudličkách. Krok 3: Na jemných nudličkách nastrouháme tofu a česnek, na maličké kostičky přihodíme nakrájený párek. Přidáme solamyl, kukuřičnou strouhanku, sůl a pepř. Vše promícháme. Krok 4: Pomalu si zahříváme olej na smažení. Krok 5: Namočenýma rukama tvoříme kuličky, které hned vkládáme do kukuřičné strouhanky. Krok 6: V rukách natvarujeme do tvaru karbanátků a hned smažíme v horkém oleji. Raději je nepokládáme na desku, přilepily by se. Jsou skvělé. Křupavé a jemné.

Zveřejněno 31. 7. 2015

Poznámka autorky JanaDorazinova

Nejen pro dělenou stravu..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerové karbanátky s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Bnv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerové karbanátky s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Bnv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

spagetka: Hmm, tak na to jsem nenarazila:-//

Jana Remkova: jani, u nás má vietnamec ve večerce taky lepší brambory než v Kaufu, kupuje je totiž jinde ;-):yes:
Jinak u nás je pár vietnamců, co prodávají zeleninu a cenově i kvalitou jsou lepší leckdy než ty slavné super... hyper.....

Petra: Ale jo, jen jsem je neviděla ještě brambory prodávat :-D

Jana Remkova: Aha, tak mě se ještě nestalo, že by z Kauflandu byly špatné, asi jsem měla štěstí. Jinak zkuste ty vietnamce, ještě mě nezklamali :o) No jednou jsem si v globusu koupila brambory z egypta a musím říct že lepší jsem neměla :D

casino: No, ale tyhle, co jsou na obrázku, jsou od pohledu nic moc a jsou skvělé!! Kdežto ty, co máme v Albertu volně, vypadají krásně a na chuť i var hrůza.

No, si tu skrzeva ty zemáky připadám jak nepozemšťan:-O
Teď už kopu ze záhonu, co jsem na jaře nevysázel, ale dříve jsem nakupoval brambory v Kaufu a tchyňka si přála, že abych jí je taky dovezl, že takové jako míváme u nás jí tůůůze chutnají:-)
Víte dámy, já ale když potkám už od pohledu blbé brambory, tak přece nebudu jako ony a nekoupím je:-!
Ani kdyby je dávali za hubičku... ;-):-D

spagetka: no, vždyť to píšu níže, že je michaji....

jarda Kadic: Jardo, tady ale nejde o označení brambor, to známe všichni. Ale když ti v Kaufu vysypou do bedny kupu brambor, mmch.vypadají hezky, jsou čisté, opravdu vypadají čerstvé. Napíší - Rané brambory. Jenže už podle slupky poznáš, že se nutně jedná o víc odrůd, jedna slupka je drsná, kožovitá, pak hladká, nebo taková jakoby slizká... No a ve špajzu nevydrží nic. Pokud si v kaufu koupím síťku s jedním typem brambor, který je na nich uvedený, třeba B - jak je možné, že po 18 minutách je jedna brambora tvrdá jak kámen, druhá se rozsype, třetí by možná mohla být ta pravá ;-);-);-);-)
Prostě to míchaj, jak je to napadne, když maj něco dlouho ve skladu, jakékoli brambory, tak to prostě přimíchaj k těm čerstvým. Dělají to i v těch označených balíčcích. Mluvím ale o kaufu, s Albertem jsem problém neměla, a to ani u volně prodejných.

A = salátové , B = přílohové , C = na kaši, knedliky.....Z brambor typu ” C “ se též vyrábí škrob.;-) já kupuji většinou v Albertu a pokud to nejsou “nové “ brambory,tak na každém pytlíku označení písmenem je .

Jana Remkova: Kaufland, aspoň u nás, má brambory příšerný :-//:-//:no::no:. Smíchané odrůdy i stáří vyoraných brambor. Jak je jinak možné, že si koupím v pátek rádoby čerstvé brambory a dnes vyhazuju změklé, plesnivé, vodnaté hlízy. Pokud u nás byl ještě Albert, tam měli brambory lepší, kauf je děs :no:
Snažím se kupovat na trhu brambory, jenže pokaždé to taky člověku nevyjde.

Petra: Albert Supermarket, ale měla jsem i z Kauflandu a taky nic moc

Jana Remkova: A kde kupujete? Obecně zelenina není dobrá z penny nebo z albertu.

Petra: Mi bohužel asi 6x za sebou:-((

Jana Remkova: Když to jde, tak brambory v síťce už nekupuju,hlavně ne v Penny marketu, nebo obecně od Bramko Semice, fakt nejsou dobrý. Dobrý brambory mají v Kauflandu nebo u vietnamců. A pokud to jde,tak kupuju jen ty volné anebo jak píšete, tak v síťce ty salátové. A nestalo se mi, že by brambory nebyly dobré :)

jarda Kadic: No, nebylo. Vzala jsem si na to i prodavačku, nenašla to.

Načíst další komentáře (9)

Tématické fráze:
recepty z tofu, tofu recepty, celerové karbanátky, tofu recept, celerové karbanátky s tofu, recepty s tofu, veganské celerové karbanátky, tofu karbanátky, recept na tofu, celerové recepty, karbanatky z tofu dieta, celerove karbanatky veganske, vietnamci v kauflandu, tofu se zeleninou u vietnamců, celerové kuličky, karbanátky s tofu, recepty tofu, celerové karbanátky recept, karbanátky z tofu, recepty z tofu s cerelem

Suroviny:
celer, žloutek, tofu, párek sojový, česnek, solamyl, strouhanka kukuřičná, sůl, pepř, olej řepkový

Přidat fotografie receptu