Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Příprava 35 minut - doba vaření cca 40 - 50 minut

Příprava 35 minut - doba vaření cca 40 - 50 minut

4. 7. 2021 10:49

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 703 kJ / 646 kcal
Bílkoviny108,98 g
Tuky19,47 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř, kmín celý, vývar, zelí bílé, cibule, olej

TopRecepty.cz

Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xY1q