Drobenkový koláč s ricottou/tvarohem

Suroviny

Těsto/drobenka:
250 g polohrubé mouky
100 g erythritol/cukr
100 g másla
1 vejce
1 kypřící prášek
Náplň:
250 g ricotty/tvarohu ve vaničce
1 vejce
1 vanilkový cukr
40 g čekankového sirupu
Maliny/rybíz/.....

Postup přípravy receptu

  1. Smíchanou mouku, sladidlo a kypřící prášek zpracujeme se změklým máslem a vejcem. Těsto se má drobit.

  2. 2/3 těsta vysypeme a namačkáme do koláčové formy/menšího plechu.

  3. Přelijeme ušlehanou náplní.

  4. Doplníme o ovoce.

  5. Posypeme zbylou drobenkou.

  6. Pečeme 30 minut na 170 stupňů.

Komentáře k receptu Drobenkový koláč s ricottou/tvarohem

K receptu nejsou žádné komentáře.