Suroviny pro 9 kusů
9kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 892 kJ / 2 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,15 g |
Tuky | 70,60 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 307,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zaděláme kvásek. Smícháme ostatní suroviny a uhněteme hladké těsto.
Krok 2: Necháme kynout přibližně hodinu. Poté vytvoříme bagety, potřeme vodou a posypeme sezamem. Necháme opět kynout na plechu, cca 30 minut. Mezitím rozehřejeme troubu na 190 °C.
Krok 3: Vykynuté bagety vložíme do trouby a pečeme cca 10 minut. Potřeme osolenou vodou a dopékáme dalších 15 minut.
Krok 4: Po vychladnutí mažeme dle libosti - máslo, pomazánky, sýr, šunka, uzené, zelenina, hermelín, trhané maso.
Zveřejněno 28. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí bagety na obložení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7vBy
Moje poznámka
Domácí bagety na obložení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7vBy
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 20 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 4 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 9 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 10 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 11 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 11 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 14 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
mléko,
sádlo,
droždí čerstvé,
sůl,
cukr
Komentáře (1)