Vepřové s kapustičkami a václavkami

Suroviny

500 g vepřové plece
500 g Václavek
500 g růžičková kapusta
olej
hladká mouka
sůl
pepř
2 stroužky česneku
majoránka
voda

Postup přípravy receptu

  1. Umyté mäso osušíme, pokrájame na malé kúsky.

  2. Obalíme v múke a opekáme na oleji. Podlejeme vodou, osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak.

  3. Keď je mäso polomäkké, pridáme umyté pokrájané václavky a očistené, prekrájané ružičky. Ku koncu varu pridáme trochu majoránky.

Poznámka od kuchařky

Podávame napr. s ryžou, tarhoňou, zemiakovou kašou a pod. Ja som dnes zvolila arabskú ryžu.

Kombinácia húb a ružičkového kelu je veľmi príjemná.

Komentáře k receptu Vepřové s kapustičkami a václavkami

Předchozí 1 2

Tématické fráze: veprove s kapustickami malé kapustičky recept veprove na kapustickach vepřový guláš s václavkami kapustičky recepty vepřové s malymi kapustickami guláš s kapustičkamí vepřové maso s václavkami co s maléma kapustickama co se dělá s malými kapustickami maso s václavkami polévka s kapustičkami a hříbky vepřové pečené s václavkami guláš s vaclavkami vepřové s kapustickou jak rostou kapustička vepřové maso s kapustičkami co s kapustičkami václavky pod maso