Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,83 g |
Tuky | 191,09 g |
Vláknina | 18,04 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 20,34 g |
Postup přípravy
Mažeme na topinky (osmažené na oleji, s česnekem), větší vrstvu, abychom si to užili. Krok 3: Pokud chceme studenou verzi, po zchladnutí přidáme do hmoty všechny další ingredience a vyšleháme.
Mažeme na chleba a další pečivo.
Zveřejněno 2. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Moje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 19 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka
jvsjvrj před 24 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 10 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 11 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 11 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 12 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 12 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 14 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 15 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 16 hodinami
Suroviny:
droždí,
vejce,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
máslo,
pažitka,
máslo,
sýr,
hořčice plnotučná,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.