Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drožďová pomazánka teplá a studená

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 2. 2022 19:33

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 719 kJ / 2 084 kcal
Bílkoviny62,83 g
Tuky191,09 g
Vláknina18,04 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 561 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy20,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na obrázcích je studená verze. Lze použít i Bonjour, Flóru Gold, ale máslo je máslo. Nebo 1/2 a 1/2. Kdo ho může jíst, tak si ho dejte. Přikusovat se může křehký řapíkatý celer, zbavený vláken.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: droždí, vejce, cibule, máslo, sůl, pepř, máslo, pažitka, máslo, sýr, hořčice plnotučná, sůl

TopRecepty.cz

Drožďová pomazánka teplá a studená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Jp8