Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 458 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Na každý plátek navrstvíme nastrouhaný salám, přidáme měsíček vajíčka, kousek nakládané okurky, malý kousek papriky a půl lžičky majonézy. Ozdobíme lístkem petrželky. Krok 2: 2) Na plátky veky potřené salátem bramborovým nebo vajíčkovým položíme 2-3 tenké plátky zrajícího sýru. Ozdobíme čerstvou okurkou, ředkvičkou a lístkem petrželky.
Zveřejněno 17. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Moje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 3 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 3 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 3 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 51 minutami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 2 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 4 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 5 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 5 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 5 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 5 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem a kysaným zelím
EllynkaJ2 před 6 hodinami
Suroviny:
veka,
salám šunkový,
vejce,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
majonéza,
petrželka,
veka,
sýr president,
okurka čerstvá,
ředkvičky,
petrželka
Komentáře (8)
...ale zdenka.s: si s pravděpodobností hraničící s jistotou plete kudrnku s hladkolistou petrželkou
No, u Paukerta by kudrnku nepoužili..., leč po únoru 48 se většinou ze známých důvodů používala zhovadile všude možně, ale hosté ji většinou nechávali na tácku a doma nepoužívali ani k přízdobě vůbec...
...a ti otrlejší snad jen v případě, že bylo třeba odřít povlak z jazyka