Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 458 kJ / 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 12,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Na každý plátek navrstvíme nastrouhaný salám, přidáme měsíček vajíčka, kousek nakládané okurky, malý kousek papriky a půl lžičky majonézy. Ozdobíme lístkem petrželky. Krok 2: 2) Na plátky veky potřené salátem bramborovým nebo vajíčkovým položíme 2-3 tenké plátky zrajícího sýru. Ozdobíme čerstvou okurkou, ředkvičkou a lístkem petrželky.
Zveřejněno 17. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Moje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 1 hodinou
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 3 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Růžová bábovka
jemelka před 1 hodinou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 1 hodinou
Nakládaný bůček
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 1 hodinou
Dršťková polévka
magdalenka před 1 hodinou
Falešná treska
magdalenka před 1 hodinou
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 1 hodinou
Maminčiny koblihy
magdalenka před 1 hodinou
Americké okurky
magdalenka před 1 hodinou
Suroviny:
veka,
salám šunkový,
vejce,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
majonéza,
petrželka,
veka,
sýr president,
okurka čerstvá,
ředkvičky,
petrželka
Komentáře (8)
...ale zdenka.s: si s pravděpodobností hraničící s jistotou plete kudrnku s hladkolistou petrželkou
No, u Paukerta by kudrnku nepoužili..., leč po únoru 48 se většinou ze známých důvodů používala zhovadile všude možně, ale hosté ji většinou nechávali na tácku a doma nepoužívali ani k přízdobě vůbec...
...a ti otrlejší snad jen v případě, že bylo třeba odřít povlak z jazyka