Rýžové koule v kokosu
Tento recept je snadný na přípravu a ideální pro ty, kdo chtějí připravit něco netradičního a zároveň efektního. Rýžové koule s čokoládou a kokosem, jsou jednoduchý a lahodný dezert.
Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 084 kJ / 3 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,41 g |
Tuky | 143,60 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 399,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme si uvařenou rýži.
Krok 2: Přidáme najemno nastrouhanou čokoládu, kokos, ořechy, med a sirup.
Krok 3: Vše propracujeme, a pokud je směs moc řídká, přidáme kokos. Pokud suchá, přidáme šťávu.
Krok 4: Ze směsi tvarujeme koule a obalujeme v kokosu.
Podáváme jako dezert.
Podáváme jako dezert.
Zveřejněno 25. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžové koule v kokosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKNg
Moje poznámka
Rýžové koule v kokosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKNg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 59 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
rýže,
med,
kokos,
sirup,
ořechy mleté,
čokoláda,
kokos
Komentáře (3)