Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Namísto vína můžeme použít citrónovou šťávu. Krok 3: Na talíři posypeme petrželkou.
Podáváme s bílým pečivem nebo suchou topinkou.
Zveřejněno 8. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Moje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 21 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 48 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 3 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 4 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 4 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 6 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 7 hodinami
Suroviny:
žampióny,
máslo,
víno bílé,
pepř,
sůl,
šťáva citronová,
nať petrželová
Komentáře (4)