Rybí chipsy

saudyova Kuchařka: saudyova

Doba přípravy: 2 hodiny dle množství ryb Ryby 1 názor

Suroviny

kapr
sůl
sladká paprika
chilli
pepř
hladká mouka
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ryby vyfiletujeme, nakrájíme maso i s kůží na menší kostky, dáme do mísy, přidáme sůl (s tou opatrně snadno se přesolí), papriku, chili, pepř, poprášíme hladkou moukou a pořádně promícháme, necháme alespoň dvě hodiny rozležet v chladu, poté zprudka usmažíme na oleji, výborné k vínu i pivu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí chipsy

  • Paprika Paprika

    Kapra nemáme moc rádi, a tak použila jsem pangase, takže to nebylo ono. Pangas je dost křehký a při opékání se trhal. Manžel si přesto moc pochutnal. Recept si ukládám a až bude na obzoru nějaká sladkovodní ryba s pevnějším masem, určitě to vyzkouším.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: kapri chipsy chipsy z kapra rybí čipsy kapří čipsy čipsy z kuřecí kůže nová kapří chipsi ořechové chipsy rybi chypsi kapr chipsy rybí chypsy kapří chips cipsy z kuřecích kůží čipsy z kapra chipsy z ryb sladkovodní ryby recepty kapří schipsy kapří chypsy chpsi z kapra kapří chypsi chypsy z kapra

Zapomněl/a jsem heslo