

Rybí chipsy
Suroviny dle množství ryb
- kapr
- sůl
- sladká paprika
- chilli
- pepř
- hladká mouka
- olej
Postup přípravy receptu
Ryby vyfiletujeme, nakrájíme maso i s kůží na menší kostky, dáme do mísy, přidáme sůl (s tou opatrně snadno se přesolí), papriku, chili, pepř, poprášíme hladkou moukou a pořádně promícháme, necháme alespoň dvě hodiny rozležet v chladu, poté zprudka usmažíme na oleji, výborné k vínu i pivu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rybí chipsy
-
Kapra nemáme moc rádi, a tak použila jsem pangase, takže to nebylo ono. Pangas je dost křehký a při opékání se trhal. Manžel si přesto moc pochutnal. Recept si ukládám a až bude na obzoru nějaká sladkovodní ryba s pevnějším masem, určitě to vyzkouším.