Suroviny pro 1 dávka
900 ml zmrzliny
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 805 kJ / 1 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 28,70 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 208,50 g |
Postup přípravy
Dáme do mrazáku na 6 hodin. Krok 3: Pokud budeme zmražovat v krabičce, tak ji během dne každou druhou hodinu z mrazáku vytáhneme, zmrzlinu do hloubky vidličkou narušíme, několika tahy vidličkou promícháme a povrch uhladíme. Krok 4: Před podáváním je dobré nechat zmrzlinu přibližně 10 minut při pokojové teplotě povolit. Bude se lépe nabírat.
Zveřejněno 7. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová zmrzlina s jahodami a bezinkovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoLo
Moje poznámka
Smetanová zmrzlina s jahodami a bezinkovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoLo
Nejnovější recepty
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 28 minutami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 36 minutami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 44 minutami
Řezy s motýlkem
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 8 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 10 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 11 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 12 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 13 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 13 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 14 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 14 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 14 hodinami
Suroviny:
jahody,
bezinkový sirup,
smetana,
med
Komentáře (5)