Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 349 kJ / 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,72 g |
Tuky | 35,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,24 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na plech veľkosti cca 35x25 cm dáme fóliu alebo papier na pečenie. Naň rozložíme tesne vedľa seba bedle bez nožičiek lupeňmi nahor. Ak sa bedle zlomia, vôbec to nevadí.
Krok 2: Jemne okoreníme a potrieme taveným syrom. Syr pred používaním necháme asi 1 hodinu pri izbovej teplote, aby bol lepšie roztierateľný. Syr rozotrieme lyžicou, ide to lepšie ako nožom.
Krok 3: Na syr rozložíme plátky šunky, na šunku položíme plátky syra.
Krok 4: Prekryjeme fóliou a pečieme v rúre na 170 °C asi 25 minút.
Krok 5: Potom vyberieme a zalejeme vajíčkami rozšľahanými s troškou soli.
Opäť zakryjeme fóliou a pečieme ďalších cca 10 minút, kým vajcia nestuhnú. Krok 6: Vyberieme z rúry a ihneď pomocou fólie stočíme do pevnej rolády. Zabalíme pevne do fólie, necháme vychladnúť a vložíme do chladničky dobre stuhnúť. Krok 7: Podávame studené nakrájané na rezy so zeleninou alebo môžeme rezy ohriať v mikrovlnke a podávať so zemiakovou kašou.
Opäť zakryjeme fóliou a pečieme ďalších cca 10 minút, kým vajcia nestuhnú. Krok 6: Vyberieme z rúry a ihneď pomocou fólie stočíme do pevnej rolády. Zabalíme pevne do fólie, necháme vychladnúť a vložíme do chladničky dobre stuhnúť. Krok 7: Podávame studené nakrájané na rezy so zeleninou alebo môžeme rezy ohriať v mikrovlnke a podávať so zemiakovou kašou.
Zveřejněno 19. 10. 2022 07:44
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedlová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RWA
Nejnovější recepty
Kuřecí maso zapečené s dýní a tvarůžky
Přidáno před 13 hodinami
Ořechový dort
Přidáno před 17 hodinami
Nenanuky (dortík na klacku)
Přidáno před 20 hodinami
Obrácené řízky z vepřové krkovice
Přidáno před 21 hodinami
Omáčka s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí žaludky na zelenině
Přidáno 9. 10. 2024 08:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Segedínský guláš podle maďarského originálu voní paprikou a nejlepší je s kopečkem kysané smetany
Náš život s celiakií: Sladký dýňový chlebíček chutná u nás doma všem. Ani nepoznáte, že je bezlepkový
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí
Nejlepší cheesecake podle Terezy: Voní čokoládou a je úžasně jemný, říká finalistka soutěže Peče celá země
Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
Michaelka93 před 55 minutami
Vepřová tyrolská játra
pinonek před 1 hodinou
Banánové brownies
MichaelaSr před 1 hodinou
Bramborové šišky
Lennulinka před 2 hodinami
Krůtí prsa s ananasem a paprikami
vojfrancezska před 10 hodinami
Kefírová bábovka
PetraPerg před 12 hodinami
Tarhoňa s uzeným masem a sušenými houbami
renatakosova@atlas.cz před 13 hodinami
Vepřový guláš s bramboráčky
kremik před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Alena Simbova před 15 hodinami
Kuřecí prsní maso zapečené s bramborami
zdenka.s před 15 hodinami
Komentáře (7)