Šlehačkové cukroví II.
Šlehačkové cukroví se může zdát jednoduché, pouze tři suroviny v těstě a žádná náplň. Pokud se ovšem rozhodnete toto cukroví připravit, uvidíte, že vás překvapí lahodnou chutí a na talíři hravě předčí i své pracnější kolegy.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 598 kJ / 3 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 214,00 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 330,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto.
Krok 2: Těsto vyválíme a vykrajujeme libovolné tvary, které skládáme na plech s pečicím papírem.
Krok 3: Plech vložíme do trouby předehřáté na 150 °C a pečeme zhruba 10-15 minut podle tloušťky těsta.
Krok 4: Po upečení obalujeme ještě vlažné v moučkovém cukru.
Zveřejněno 17. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačkové cukroví II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJy9
Moje poznámka
Šlehačkové cukroví II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJy9
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 2 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 12 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 12 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 1 hodinou
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 2 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 2 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 4 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře (1)