Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 206 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,43 g |
Tuky | 22,77 g |
Vláknina | 10,95 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 31,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme mouku, drcený kmín, pepř, sůl a promícháme.
Krok 2: Na sádle osmažíme cibuli do růžova a maso na ní opečeme. Přilijeme vývar nebo masox s vodou. Dusíme asi 45 minut.
Krok 3: Potom přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, přilijeme ještě trošku vody a dusíme, dokud není maso měkké. Jestli se nám zdá štáva řídká, ještě trošku zahustíme záklechtkou a povaříme
Krok 4: Na konci dochutíme solí, popřípadě kmínem. Nejlepší příloha je kynutý knedlík
Zveřejněno 14. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm8z
Moje poznámka
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm8z
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
mrkev,
cibule,
kmín drcený,
pepř,
mouka hladká,
vývar vepřový,
sádlo,
sůl
Komentáře (1)