Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar vepřový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie44 kJ /
11 kcal
Bílkoviny0,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,73 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pravý vepřový guláš Videorecept

Pravý vepřový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném…

RadekDusek

100 min

Houbová omáčka bez smetany

Houbová omáčka bez smetany

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na lahodnou houbovou omáčku použijeme houby mražené, můžeme ji ale připravit i z hub čerstvě nasbíraných. Omáčku dochutí bobkový list s pepřem a zjemní ji několik lžic…

ivulinka

60 min

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oblíbený klasický guláš připravíme na tmavém základu z osmažené cibule, ochutíme paprikou a dostatkem koření. Přípravě je potřeba věnovat dostatek času, aby bylo maso…

Kike Ciperka

100 min

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vepřovou panenku odblaníme a rozkrojíme na 2 stejně velké válečky. Oba válečky opepříme čerstvě mletým pepřem, namažeme olejem a dáme minimálně na 1 hodinu do lednice…

StefanieB

60 min

Prdelačka

Prdelačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Každý, kdo byl někdy na pořádné zabijačce, jistě ochutnal prdelačku neboli zabijačkovou polévku, též zvanou bouřku. Vydatné jídlo ze silného vývaru a krup zasytí a…

Vaclav Fronek

40 min

Kung pao

Kung pao

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kung Pao je pikantní čínské jídlo, které se připravuje smažením na pánvi. Toto jídlo je známé svou výraznou chutí a kombinací kořeněných, sladkých a slaných složek. Kung…

hanka.love

40 min

Papriková omáčka

Papriková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Rozpustíme sádlo, osmažíme cibulku dozlatova, přidáme na kostky pokrájené maso. Až se maso zatáhne, osolíme, opepříme a přidáme veškeré koření + prolisovaný česnek. …

Nelca777

90 min

Hrachová kaše s máslem

Hrachová kaše s máslem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Luštěniny jsou skvělou potravinou. Jsou nutričně vysoce hodnotné a lehce se připravují. Jediné, na co musíme pamatovat, je včasné namočení. Jen tak budou po uvaření…

Anna Kocikova

35 min

Domácí lunchmeat

Domácí lunchmeat

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lunchmeat není jen tak nějaké maso na chleba. Je to nekorunovaný král víkendového vaření pod stanem, či na chalupě. Při domácí přípravě navíc můžete ovlivnit kvalitu i…

mika59

210 min

Frankfurterky (klobásky)

Frankfurterky (klobásky)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klobásy, že by vám je i řezník Krkovička záviděl. Z vepřového masa a koření si doma snadno můžete připravit tuto voňavou uzeninu. Maso stačí přichystat, naplnit do…

Vepřové kostky na kmíně a mrkvi

Vepřové kostky na kmíně a mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme mouku, drcený kmín, pepř, sůl a promícháme.Na sádle osmažíme cibuli do růžova a maso na ní opečeme.…

tara23

100 min

Zapečený jaternicový prejt

Zapečený jaternicový prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Očištěnou hlavu, bůček a plíčky uvaříme spolu s cibulí v osolené vodě. Vyndáme z vývaru, obereme maso z hlavy. Do procezeného vývaru namočíme nakrájenou veku.Syrová…

Paprikový ovar (lalok) s vejmrdou

Paprikový ovar (lalok) s vejmrdou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očištěný lalok i s kůži dáme vařit do dost osolené vody. Přidáme česnek, koření a vaříme úplně do měkka cca 1 hodinu.Uvařený lalok necháme lehce zchladnout ve vývaru.…

1 2