Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů a ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Pro odlehčení si k nim připravte zeleninový salát nebo kyselou okurku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 149 kJ / 3 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,56 g |
| Tuky | 156,07 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 6,72 g |
| Sůl | 15,87 g |
| Sacharidy | 400,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9v9w
Moje poznámka
Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9v9w
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 11 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 12 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 20 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 11 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 11 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 12 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 14 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 14 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 17 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 18 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 18 hodinami
Suroviny:
těstoviny maltagliati,
salám gothaj,
klobása,
klobása,
cibule,
smetana ke šlehání,
vejce,
sýr strouhaný,
sýr tavený,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
koření italské bylinky,
koření vepřová pečeně,
koření gyros,
olej,
máslo
Komentáře (1)