Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na asijský způsob

Příjemné letní jídlo s nádechem asijského koření získáte, pokud si připravíte pokrm podle tohoto receptu. Není to blesková úprava jako v asijském bistru, ale vícehodinové marinování dodá masu chuť i měkkost. S dobrou volbou přílohy si pochutnáte.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby marinování

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby marinování)

2. 8. 2023 16:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 369 kJ / 1 761 kcal
Bílkoviny174,47 g
Tuky79,14 g
Vláknina13,37 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 7,39 g
Sůl18,11 g
Sacharidy82,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako přílohu jsem použil jasmínovou rýži smíchanou s lečem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, omáčka sojová, olej, med, ocet jablečný, omáčka worcesterová, vejce, solamyl, curry, koření čína, chilli, sůl, pepř, česnek, směs zeleninová

TopRecepty.cz

Vepřové maso na asijský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp0g1