Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce

Vepřová kotleta je kvalitním druhem vepřového masa a k této úpravě se velice hodí. Určitě vás překvapí výborná chuť omáčky po použitých surovinách. Omáčku můžete zahustit i jemně nastrouhanou syrovou bramborou. Vhodnou přílohou je rýže.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

20. 12. 2023 11:39

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 785 kJ / 905 kcal
Bílkoviny79,63 g
Tuky55,10 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy21,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanPaul JanPaul

22. 1. 2024 10:43

Díky za rychlý a dobrý oběd 👍

mirinda25

27. 12. 2023 16:28

Jednoduchý rychlý recept. Chutné jídlo k rýži. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kotleta vepřová, cibule, olej, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, mouka hladká, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkmq2