Vietnamské karbanátky
Grilované vietnamské karbanátky z vepřového masa, ochucené rybí a ústřicovou omáčkou, udělají radost všem milovníkům asijské kuchyně. Podáváme je s limetkovou omáčkou a rýžovými nudlemi.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 864 kJ / 1 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,27 g |
Tuky | 25,66 g |
Vláknina | 7,33 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 10,45 g |
Sacharidy | 103,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vietnamské karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRgK
Moje poznámka
Vietnamské karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRgK
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkové knedlíky plňěné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 19 minutami
Cuketová topinková směs
douver před 20 minutami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 9 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 10 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 10 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 12 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 12 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 12 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
česnek,
cibule šalotka,
tráva citronová,
ústřicová omáčka,
omáčka rybí,
pepř mletý,
cukr krupice,
voda,
limetka,
omáčka rybí,
cukr krupice,
voda,
česnek,
mrkev,
nudle rýžové,
koriandr čerstvý,
zelenina čerstvá,
semínka sezamová
Komentáře (5)