Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vietnamská pánev s vepřovým masem

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

5. 9. 2020 08:37

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 032 kJ / 725 kcal
Bílkoviny87,79 g
Tuky24,65 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 205 mg
Sodík 2,46 g
Sůl4,90 g
Sacharidy37,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 1. 2024 21:24

Hella: :-) Moc děkuji a těším se na foto. Přeji krásný večer.

Hella Hella (moderátorka)

28. 1. 2024 20:54

Určitě vyzkoušíme:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, cukr krystal, omáčka rybí, cibulka jarní, česnek, zázvor čerstvý, chilli paprika čerstvá, olej, solamyl, vývar, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vietnamská pánev s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LLM