Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vietnamská pánev s vepřovým masem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

5. 9. 2020 08:37

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie3 032 kJ / 725 kcal
Bílkoviny87,79 g
Tuky24,65 g
Vláknina0,21 g
Cholesterol 205 mg
Sodík 2,46 g
Sůl4,90 g
Sacharidy37,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, cukr krystal, omáčka rybí, cibulka jarní, česnek, zázvor čerstvý, chilli paprika čerstvá, olej, solamyl, vývar, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vietnamská pánev s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LLM