Květák z remosky
Příprava potravin v remosce je energeticky úsporná a v podstatě s minimem vynaložené práce. Květák nemusíte předem vařit, ani poté smažit na velké vrstvě oleje. Než bude hotov, můžete připravit brambory a oběd je hotový.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,70 g |
| Tuky | 18,90 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Syrový květák rozdělíme na části, omyjeme a osolíme. Poté obalíme klasick v trojobalu.
Krok 2: Do remosky dáme na dno trochu oleje. Vyskládáme květák.
Krok 3: Po 30 minutách květák otočíme na druhou stranu a dalších 30 minut pečeme.
Zveřejněno 22. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60O5
Moje poznámka
Květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60O5
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 17 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 24 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Suroviny:
květák,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
olej,
sůl
Komentáře (1)