Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Velikonoční svátky jsou symbolikou ukončení zimy a novým počátkem života, jara, radostného života. Kromě různých tradic se na Velikonoce také hojně peče. Připravte na sváteční stůl jidáše a vrkoč podle receptu Petry Burianové.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 19 441 kJ / 4 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,54 g |
Tuky | 50,37 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,97 g |
Sacharidy | 877,21 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 12 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Klobásy
Přidáno před 23 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno 29. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 14 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 14 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 15 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 15 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 15 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 17 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 17 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 18 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 18 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 19 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, žloutek, vejce, cukr krupice, tuk, mléko, kvasnice, vejce
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
0 názorů