Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z řapíkatého celeru se sýrem feta

Řapíkatý celer je bohatý na spoustu prospěšných látek a obsahuje spoustu vlákniny. Tápete co z něj připravit? Pak vsaďte na snadnou a rychlou polévku, podávanou s řeckým sýrem feta a čerstvými bylinkami.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

31. 3. 2024 09:00

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 207 kJ / 767 kcal
Bílkoviny23,64 g
Tuky69,88 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 142 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,08 g
Sacharidy10,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přidala jsem i trochu nastrouhané pecky z avokáda, ale není to nutné. Čerstvá, nastrouhaná, pecka je bílá, ale po chvilce zrůžoví. Usušenou uchováme uzavřenou ve skleničce. Také lze do hotové polévky přidat lahůdkové droždí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: celer řapíkatý, cibulka jarní, ghee, ořech muškátový, zázvor, sůl, pepř mletý, vývar masový, mléko kokosové, sýr feta, libeček, petrželka

TopRecepty.cz

Polévka z řapíkatého celeru se sýrem feta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPXwP