Perníkové brownies se švestkami
Brownies je dokonalý moučník plný čokolády. Ozvláštnit jej můžeme třeba ořechy a švestkami, jako je tomu v tomto případě. Se špetkou perníkového koření provoní nejen kuchyni typicky podzimní vůní, co přiláká na kousek brownies snad každého.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 546 kJ / 2 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,52 g |
| Tuky | 179,95 g |
| Vláknina | 13,36 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 292,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkové brownies se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W684Q
Moje poznámka
Perníkové brownies se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W684Q
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 46 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
olej kokosový,
vejce,
melasa,
med,
cukr třtinový,
ořechy vlašské,
mouka,
škrob kukuřičný,
koření do perníku,
švestky sušené,
ořechy vlašské,
mouka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.