Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na cibuli a česneku

Jednoduchý a přitom neodolatelný recept na tradičního kapra, který vyniká svou vůní i chutí. Šťavnaté filety provoněné cibulí a česnekem se skvěle hodí na sváteční stůl i běžný oběd.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Dno zapékací misky potřeme olejem a máslem, dáme česnek a cibuli nakrájené na plátky a porce kapra, které jsme osolili, opepřili a okmínovali. Krok 2: Podlijeme vínem a pečeme při teplotě 180 °C
15 minut, otočíme a dopečeme i druhou stranu. Krok 3: Jako přílohu můžeme použít šoulet, chleba nebo brambor.

TIP: Kapr na talíři - rady, tipy, inspirace

Zveřejněno 25. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na cibuli a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kglP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na cibuli a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kglP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapr, cibule, česnek, máslo, víno bílé, sůl, pepř mletý, kmín celý

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu