Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 119 kJ / 3 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 369,20 g |
Tuky | 189,46 g |
Vláknina | 51,40 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 161,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen kapr, ale i drůbeží a vepřové maso v kefírové marinádě krásně zkřehne. Je chutné a šťavnaté.
Pro zajímavost přidávám odkaz na přípravu vykostění kapra. Já jsem silným ostrým nožem odstranila hřbetní kost a poté vyřízla žeberní kosti. Odřezky jsem použila na vývar.
Doufám, že mě zde přítomní“rybáři-rybářky“za tento experiment nevypískají:-)ale nám tahle naložená úprava moc chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2013 21:43
Všem díky za zájem,milé komentíky i hodnocení
10. 5. 2013 09:58
10. 5. 2013 07:51
10. 5. 2013 06:40
9. 5. 2013 20:51
9. 5. 2013 19:49
9. 5. 2013 18:31
9. 5. 2013 18:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 9 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 10 minutami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 5 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 8 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 10 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 11 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 12 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak a do čeho naložit kapra před pečením? Marinády příjemně ochutí maso
Kapra můžete před obalováním naložit do mléka nebo mléčného kysaného produktu. Jak na to, poradí názorné video
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Další recepty
Tématické fráze: jak vyfiletovat kapra marinada na kapra kapr se zazvorem kapr s česnekem marinády se zázvorem kapr na na zázvoru recepty kapr s česnekem naloženy kapr smažený kapr s cesnekem marináda se zázvorem pečený kapr v kefíru kapr se se zázvorem kapr na česneku a zázvoru smažený kapr marináda kapr na zázvoru marinada kapr kapr na sadle a marinada kapr naložený přes noc jak vyfelotovat kapra bezlepkový trojobal na kapra
Suroviny: kapr, kefír, zázvor čerstvý, zázvor mletý, česnek, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rvO
8 názorů