Kapr na pivě, cibulích a drcených sušených rajčatech

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Ryby 0 názorů

Suroviny

1 vykuchaný kapr, pokrájený na podkovy
hrubá mořská sůl, pepř, celý kmín
drcená sušená rajčata
300 ml piva
3-4 stroužky česneku
libeček
máslo
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vykuchaného kapra naporcujeme na podkovy, které osolíme hrubou mořskou solí, posypeme kmínem a drcenými sušenými rajčaty.
    Cibuli pokrájíme na kolečka, česnek na plátky.
    Porce kapra vložíme do pekáčku, který jsme vytřeli máslem.

  2. Na porcovaného kapra nasypeme kolečka cibule a plátky česneku. Porce kapra poklademe plátky másla. Nakonec podlijeme pivem. Připraveného kapra vložíme do rozehřáté trouby na 170 stupňů a pečeme dozlatova.
    Podléváme výpekem. Kapra dopečeme do krásné zlatavé barvy.
    (můžeme ke konci pečení pekáček s kaprem vložit v troubě na program "gril")..

  3. Podáváme se šťouchaným bramborem a se strouhaným čedarem. Zdobíme libečkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Kapr na pivě, cibulích a drcených sušených rajčatech

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo