Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Horké jablko

K zimě patří teplé nápoje různých chutí. Vyzkoušejte toto horké jablíčko z jablečného džusu a červeného vína. Do sklenice pak naaranžujte kousky jablka a jistě by chuť pozvedl i kousek skořice.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Jablečný džus‚ víno a cukr ohřejeme‚ přidáme citron pokrájený na plátky a koření do svařeného vína. Krok 2: Necháme asi 15 minut stát a poté povaříme. Krok 3: Do sklenic rozdělíme kostičky oloupaného a jádřince zbaveného jablka a zalijeme horkou tekutinou. Sklenice přizdobíme kolečkem citronu.

TIP: Horké nápoje pro chladné dny

Zveřejněno 30. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Horké jablko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BB1BJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Horké jablko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BB1BJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
citron, jablko, víno červené, cukr krupice, džus jablečný, koření na svařené víno

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu