Kološvárské zelí z remosky
Tradiční pokrm zejména na Slovensku a v Maďarsku. Kološvárské zelí je ve vrstvách skládaný pokrm do pekáčku. Mezi vrstvy patří kysané zelí, vařená rýže, mleté maso, zelenina a také klobása. Vše zakončí přeliv ze zakysané smetany.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kološvárské zelí z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ76j
Moje poznámka
Kološvárské zelí z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ76j
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 5 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
zelí bílé kysané,
rýže,
klobása papriková,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sádlo,
paprika sušená sladká,
česnek,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)