Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása papriková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie548 kJ / 131 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Kovbojské fazole Videorecept

Kovbojské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kovbojské fazole jsou klasický rychlý recept, zvláště když použijete fazole sterilované. Kovbojské fazole vám pomohou nasytit rodinu rychle a levně. Když je doplníte…

Paprika

70 min

Kuřecí špízy v troubě

Kuřecí špízy v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Nejdříve připravíme kuřecí prsa, omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Připravíme misku a do ní vložíme kuřecí prsa, přidáme hotovou marinádu a dáme na 2 hodinky…

evkey

60 min

Kološvarské zelí :)

Kološvarské zelí :)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve si připravíme perkelt. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, česnek a maso nakrájené na malé kousky. Přidáme rajský protlak, podlijeme…

Vydatná durynská soljanka

Vydatná durynská soljanka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na oleji nebo sádle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené uzené maso a klobásy, opečeme, posypeme paprikami, vmícháme rajský protlak, přidáme bobkový list a nové koření a…

Mexická polévka s klobásou

Mexická polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli nakrájíme najemno česnek nasekáme a spolu usmažíme. Přidáme nakrájenou klobásu, prohřejeme , vmícháme papriku, mexické koření a zalijeme vývarem nebo vodou s…

pbarva

30 min

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobře omytá žebra dáme vařit do studené vody. Když jsou žebra uvařená, vyndáme je z hrnce a obereme z nich maso. Zárověň uzený vývar přecedíme do jiného hrnce a dáme do…

Kološvárské zelí III.

Kološvárské zelí III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

½ kg kysaného zelí si připravíme klasickým způsobem jako zelí dušené a odstavíme z plotny. Sáčky s předvařenou rýží uvaříme v osolené vodě s hřebíčkem a novým kořením,…

Kroupovka

60 min

Bílá zelňačka s koprem

Bílá zelňačka s koprem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit s listem, kořením, kmínem a solí. Vývaru nebo vody dáme jen těsně nad brambory a vaříme 8-10 minut.K téměř uvařeným bramborám…

Luhačovický skřivan

Luhačovický skřivan

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso si umícháme se všemi surovinami, rohlík namočíme v mléce a vymačkaný přidáme k masu. Pokud se nám zdá maso řídké, přihustíme polohrubou moukou. Klobásu si…

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dršťky dáme do 5l hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 bobkové listy, masox a celý čerstvý zázvor a vaříme na mírném ohni 3 hodiny. Půl hodiny před koncem varu přidáme na…

duckie

240 min

Fazolová polévka  samotáře  Rermora

Fazolová polévka samotáře Rermora

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Přistoupíme ke šporáku a pokusíme se zapáliti hořák. Vzplane li zemní oheň, je to důkaz, že elementálové jsou nakloněni vaření našemu. Ve větším kastrólu osmahneme na…

cekrops

120 min

Čočkový salát (beluga)

Čočkový salát (beluga)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Podle návodu uvaříme čočku do měkka, ale dejte pozor na rozvaření!Uvařenou čočku ihned propláchneme studenou vodou a dáme do mísy.K čočce přidáme na drobno nakrájenou…

KatharinaK

40 min

Italské kotletky

Italské kotletky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotlety naklepeme,na okrajích a okolo kosti nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, dáme ital. koření. Na teplé pánvi opečeme anglickou až pustí tuk, vyjmeme,…

Kuře na zelí a černém pivu

Kuře na zelí a černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na suché pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu s klobásou a po chvíli přidáme ½ sáčku kysaného zelí. Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po…

Kroupovka

50 min

Kotlíkový Eintopf

Kotlíkový Eintopf

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny. Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta,…

Richard Novak

150 min

1 2 3

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům