Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása papriková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie548 kJ /
131 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kovbojské fazole Videorecept

Kovbojské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kovbojské fazole jsou klasický a velice oblíbený recept. A pokud použijete fazole sterilované, je i mnohem rychleji připravený. Pomohou vám nasytit rodinu poměrně levně…

Paprika

110 min

Kološvarské zelí

Kološvarské zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Že jste o tomto zelí nikdy neslyšeli i přes to, že jste milovníci zelných pokrmů? Tak to je nejvyšší čas maďarskou specialitu vyzkoušet. Zapečená směs kyselého zelí s…

pajuska123

85 min

Kuřecí špízy z trouby

Kuřecí špízy z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro toho, kdo miluje zeleninu a kuřecí maso, je tento recept jako stvořený. Recept je velmi snadný na přípravu a zvládne ho začátečník nebo starší dítě. Zeleninu můžete…

evkey

60 min

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dršťky dáme do 5l hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 bobkové listy, masox a celý čerstvý zázvor a vaříme na mírném ohni 3 hodiny. Půl hodiny před koncem varu přidáme na…

duckie

240 min

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dobře omytá žebra dáme vařit do studené vody. Když jsou žebra uvařená, vyndáme je z hrnce a obereme z nich maso. Zárověň uzený vývar přecedíme do jiného hrnce a dáme do…

Mexická polévka s klobásou

Mexická polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme a spolu usmažíme.Přidáme nakrájenou klobásu, prohřejeme, vmícháme papriku, mexické koření ( např. Fajitas) a zalijeme vývarem…

pbarva

50 min

Maďarské vepřové ragú

Maďarské vepřové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pikantní vepřová směs na maďarský způsob je plná chutí. Papriková klobáska, cherry rajčata a čerstvá paprika doplňují vepřové maso ve šťávě z masového vývaru. Přidejte…

Handour

75 min

Krémová čočková polévka

Krémová čočková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krémová čočková polévka je to pravé jídlo pro chladné podzimní dny. Výborně zasytí, zahřeje a dodá tělu potřebné bílkoviny. Servírujte ji s opečenou klobáskou,…

Handour

60 min

Víkendový eintopf

Víkendový eintopf

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na oleji osmahneme hrubě krájenou cibuli a česnek, pak kolečka klobásy.Přihodíme nakrájenou mrkev a brambory, orestujeme jen krátce a zasypeme paprikou. Když se paprika…

Luhačovický skřivan

Luhačovický skřivan

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso si umícháme se všemi surovinami, rohlík namočíme v mléce a vymačkaný přidáme k masu. Pokud se nám zdá maso řídké, přihustíme polohrubou moukou. Klobásu si…

Vydatná durynská soljanka

Vydatná durynská soljanka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hustá, kyselá soljanka pochází původně z ukrajinské a ruské kuchyně. Připravíme ji z uzeného masa, klobásy, rajského protlaku a papriky. Kyselost polévce dodáme kyselými…

1974andrea

55 min

Kološvárské zelí III.

Kološvárské zelí III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

½ kg kysaného zelí si připravíme klasickým způsobem jako zelí dušené a odstavíme z plotny. Sáčky s předvařenou rýží uvaříme v osolené vodě s hřebíčkem a novým kořením,…

Kroupovka

60 min

Telecí roláda

Telecí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Teľcie plece rozrežeme tak, aby vznikol plát, ktorý budeme môcť naplniť a zrolovať. Mäso posolíme, okoreníme, skrútime do rolády a v potravinárskej fólii uložíme do…

Marocká polévka s cizrnou

Marocká polévka s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Marocká kuchyně je plná různých vůní a chutí. Talíř horké polévky s cizrnou vás přenese do této severoafrické země. Na její přípravě není nic složitého a obsahuje…

Majkaa

40 min

Kuře na zelí a černém pivu

Kuře na zelí a černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na suché pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu s klobásou a po chvíli přidáme ½ sáčku kysaného zelí. Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po…

Kroupovka

50 min

Čočkový salát (beluga)

Čočkový salát (beluga)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Podle návodu uvaříme čočku do měkka, ale dejte pozor na rozvaření!Uvařenou čočku ihned propláchneme studenou vodou a dáme do mísy.K čočce přidáme na drobno nakrájenou…

KatharinaK

40 min

Kotlíkový Eintopf

Kotlíkový Eintopf

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny. Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta,…

Richard Novak

150 min

Bílá zelňačka s koprem

Bílá zelňačka s koprem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kysané zelí, kvalitní papriková klobáska a kopr tvoří skvělou kombinaci. Pochutnáte si na ní v této polévce, ve které se všechny chutě dokonale spojují. Navíc vás…

mika59

60 min

1 2 3 4