Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Jehněčí maso je velmi zdravé, má minimum tuku a nemá typické aroma skopového. Opečená jehněčí žebírka podávaná s bramborovými noky ochucenými česnekem a bylinkami vás o tom přesvědčí. Uvidíte, že si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 18 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
lemarti před 9 minutami
Rychlá kmínová polévka
jirilachnit před 19 minutami
Křenová krkovička pečená s brambory
Rachel99 před 29 minutami
Fazole podle Gabči
gabrielamachova23 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Zygerp před 2 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
tonda.xp před 3 hodinami
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 11 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 11 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 11 hodinami
Suroviny:
česnek,
máslo,
olej,
rozmarýn,
cibule červená,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
noky bramborové
Komentáře (2)