Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 9. 2016 20:44

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 520 kJ / 1 797 kcal
Bílkoviny168,27 g
Tuky87,76 g
Vláknina5,32 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy37,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Ivace64

16. 9. 2016 17:24

Jana Remkova: tady je pořád, ale nikdo zas tak ho nekupuje, je všude, dnes bylo zase v centru Prahy :-K

JanaDorazinova

15. 9. 2016 21:50

Tleskám!!!:-O jen kde vzít v Orlové jehněčí, když zrovna nejsou Velikonoce, nebo Vánoce? :-Q:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehneci kyta na vine jehnecí kýta na rozmarýnu jehněčí na víně jehněčí na červeném víně jehněčí kýta na červeném víně jak připravit jehněčí kýtu jehněčí kýta recept jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí kýta jehněčí kýta se špenátem jehnečí na na červeném víně jehneci maso na červeném víně jehněčí kýta na pánvi pečené jehněčí maso na víně jehnečí kýta nejlepší recepty marinovana jehneci kyta priprava jehneci kyty recept na jehněčí na rozmarýnu jehneci gulas na vine jehnecí maso na červeném vínu

Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, olej, víno červené, vývar, bobkový list

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0KE